Zorg bij kraambed en nacontrole

zorg bij kraambed

Zorg bij kraambed en nacontrole

Als de bevalling achter de rug is gaan jullie als kersverse ouders de kraamweek in. Jullie kindje is geboren en als kersverse ouders zal de kraamweek volgen. Dit is de eerste week na de bevalling. Een bijzondere periode die in het teken staat van blijdschap, herstellen en het leren kennen van jullie zoon of dochter. Ook tijdens deze periode staan wij voor jullie klaar.

Kraamzorg

Bij Femme Amsterdam werken we graag met zelfstandige kraamverzorgers. In onze praktijk hebben we een lijst met kraamverzorgers die wij aanbevelen. Je kunt vooraf kennismaken om te kijken of zij goed bij jullie past. De kraamverzorger kan, in overleg met jullie, ook wat huishoudelijke taken uitvoeren, zodat jij rustig kunt herstellen van de zwangerschap en de bevalling.

Geboortekaartjes

Professionele zorg bij borstvoeding

Ondervind je problemen tijdens het voeden van je kindje? Twijfel je of het voeden goed gaat? Dan kun je een afspraak maken met lactatiedeskundige Heleen Hilgers. Onze lactatiedeskundige is een professional op het gebied van borstvoeding. Zij geeft je advies tijdens je zwangerschap en begeleidt je tijdens het geven van borstvoeding. Ze legt je meer uit over het aanleggen, kolven of de melkproductie. Samen kijken we jullie wat het beste is voor jou en je kindje en waar jullie je goed bij voelen.

Lees meer over borstvoeding

Professionele zorg bij borstvoeding

Geen roze wolk?

Tijdens de zwangerschap kijken jullie vol verwachting uit naar de komst van jullie kindje. Het komt echter voor dat je na de geboorte niet alleen blijdschap ervaart. Dit is tot op zekere hoogte heel normaal. Het ouderschap komt samen met veel verantwoordelijkheden, zorgen en slapeloze nachten. Heb je het idee dat je sinds de geboorte regelmatig sombere en onzekere gevoelens hebt? Neem dan contact op met Merith Cohen de Lara van Zwanger&Psyche, zij kan je verder begeleiden.

Geen roze wolk?
Wachtkamer Femme Amsterdam

BEREIKBAARHEID
020 7231757 Praktijk
020 7231751 Team Femme [urgente zorg / spoed]
020 7231752 Team Amsterdam [urgente zorg / spoed]
020 7231756 Intercollegiaal
020 7231758 Fax
info@femme-amsterdam.com

ADRES
Frans van Mierisstraat 50 A
1071 RV Amsterdam

CONTACT OPNEMEN?
Met spoed, ongerustheid of dringende vragen kun je altijd, 24/7, bellen naar jouw team.
Bel voor het maken van een (vervolg) afspraak tijdens onze openingsuren of vul het contactformulier in.

Maak hier je eerste afspraak