Welkom bij Femme-Amsterdam!

Een uniek concept op het gebied van verloskunde. Femme-Amsterdam is een vooruitstrevende verloskundigenpraktijk die vrouwen exclusief begeleidt tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode.

De praktijk wordt geleid door een professioneel team van verloskundigen en echoscopisten. Wij bieden je deskundige begeleiding met zorg en aandacht. Onze prioriteit is de gezondheid en het welzijn van jou en je kind.

Naast de basis verloskundige zorg bieden we je ook Extra Zorg aan, deze innovatieve aanpak onderscheid ons van anderen. Zo bieden we je standaard extra echo’s aan om de ontwikkeling van je kind goed in de gaten te houden en jou hierbij te betrekken. Er is een samenwerking in een multidisciplinair team met o.a. een acupuncturist, bekkenbodemfysiotherapeut, masseuse, psycholoog en een voedingsdeskundige welke je allen kan raadplegen wanneer gewenst. Ook zijn er meerdere voorlichtingsavonden over bevalling, borstvoeding en voeding, zodat je goed geïnformeerd bent en hierdoor weloverwogen keuzes kan maken.

We bieden alle zorg, inclusief de bloedafnames en prenatale testen, aan onder één dak. We zijn centraal gelegen in Amsterdam; op de Frans van Mierisstraat 50A (op de hoek van de van Baerlestraat) vind je onze praktijk. Wees welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een vroege echo om ons beter te leren kennen.