Pretecho maken bij Femme Amsterdam

Pretecho maken bij Femme Amsterdam

Pretecho maken

Ook als je niet bij ons onder behandeling bent kun je normaal een pretecho laten maken in onze praktijk in Amsterdam. Ivm corona mag er naast jou voorlopig alleen een +1 mee. Eén van onze echoscopisten zal je kindje zo mooi mogelijk in beeld brengen en uitleg geven over de ontwikkeling. Ook zullen we de structuren van je kindje beoordelen en de groei meten. Een afspraak maken kan telefonisch of via ons contactformulier

2D, 3D en 4D Pretecho’s

De hele zwangerschap kunnen we je kindje in 2D (zwart-wit) zien. In 2D krijg je mooie beelden van het profiel van je kindje en kunnen wij de lichaamscontouren en orgaanstructuren beoordelen. Bij elke pretecho zullen we ook proberen je kindje mooi in beeld te brengen met de 3D techniek. Vanaf week AD 24 weken krijg je met deze methode de mooiste beelden van het gezicht van jullie kind. Ook maken we gebruik van de 4D techniek, wat real time bewegende beelden zijn.

Maak hier een afspraak voor een (pret)echo 

Meest moderne apparatuur

Bij Femme Amsterdam werken we met de Voluson E10 en S6 Expert. Dit zijn de meest geavanceerde apparaten van dit moment. Jullie kunnen je kindje in scherpe en gekleurde beelden bewonderen. We zullen foto’s voor je afdrukken in zwart-wit en beschikken ook over een kleurenprinter. Daarnaast sturen we via een link video’s en foto's in kleur naar je telefoon. Indien gewenst kunnen we de echo ook in zijn geheel opnemen op een USB stick.

Afspraak maken

2D 3D 4D pretecho

Groeiecho's vanaf 24 weken

Vanaf 24 weken kun je iedere 2 weken een groeiecho laten maken. Zo kun je goed in de gaten houden of je kindje een normale groei heeft. Een enorme toename van groei kan bijvoorbeeld wijzen op zwangerschapsdiabetes en bij groeivertraging zullen we je doorverwijzen naar een gynaecoloog. In deze fase van de zwangerschap kunnen we al veel zien. Tijdens de groeiecho meten de grootte van het hoofdje, de buikomvang en de beenlengte. Deze gegevens plaatsen we in een grafiek, zodat we de groeilijn van je kindje nauwgezet kunnen volgen. Ook controleren we de hoeveelheid vruchtwater en de ligging van je kindje.

Bijzonderheden: Plas een uur voorafgaand aan de echo niet meer. Een volle blaas tilt je baarmoeder wat omhoog, waardoor we het geslacht beter in beeld kunnen brengen.

Kosten: Een losse echo kost €50. (: Alle groeiecho’s zijn zowel in ons Basis+ als in ons Premium pakket opgenomen.)

Duur: 20 minuten

Groeiecho 34 weken
Pretecho 3D 34 weken
3D pretecho - 34 weken

 

3D pretecho 36 weken
3D pretecho - 36 weken

 

Echopraktijk Amsterdam

BEREIKBAARHEID
020 7231757 Praktijk
020 7231751 Team Femme [urgente zorg / spoed]
020 7231752 Team Amsterdam [urgente zorg / spoed]
020 7231756 Intercollegiaal
020 7231758 Fax
info@femme-amsterdam.com

ADRES
Frans van Mierisstraat 50 A
1071 RV Amsterdam

CONTACT OPNEMEN?
Met spoed, ongerustheid of dringende vragen kun je altijd, 24/7, bellen naar jouw team.
Bel voor het maken van een (vervolg) afspraak tijdens onze openingsuren of vul het contactformulier in.

Maak hier je eerste afspraak