Over Femme

Femme Amsterdam

Wij zijn Femme Amsterdam

Wij zijn Femme Amsterdam, een deskundig team van verloskundigen en echoscopisten met een moderne kijk op verloskunde. Wij begeleiden vrouwen en hun partners voor en tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode.

“Wij geloven dat intensieve begeleiding en betrokkenheid tijdens de groei van jullie kindje zorgt voor een ontspannen en prettige zwangerschap.”

Onze visie op verloskunde

In 2014 is Judith de Jong gestart met verloskundigenpraktijk Femme Amsterdam. De wens van Femme? Toekomstige ouders méér kunnen bieden. Goede zorg, die aansluit op jouw persoonlijke behoeftes. De standaard verloskundige zorg is in veel gevallen onvoldoende voor een gebeurtenis die zo groot en belangrijk is. Daarom hebben we twee unieke pakketten ontwikkeld die aansluiten op onze missie: toekomstige ouders zo goed mogelijk begeleiden tijdens en ná de zwangerschap.

Waar we uniek in zijn

Onze innovatieve aanpak onderscheidt ons van anderen. Zo bieden we je standaard extra echo’s aan om de ontwikkeling van je kind goed in de gaten te houden. We werken samen met o.a. een acupuncturist, bekkenbodemfysiotherapeut, masseuse, psycholoog en een voedingsdeskundige. Ook zijn er meerdere voorlichtingsavonden over bevalling, borstvoeding, voeding en babygedrag. We bieden alle zorg, inclusief de bloedafnames en prenatale testen, aan onder één dak. Jouw zwangerschap is één van de belangrijkste en mooiste gebeurtenissen in je leven. Wij willen ervoor zorgen dat je daar ieder moment van kan genieten en later positief op terug kunt kijken.

Leer ons team kennen

Moderne apparatuur

In onze praktijk maken we gebruik van de meest geavanceerde echoapparaten: de Voluson E10 en de S10 Expert. Deze apparaten maken prachtige beelden. Zowel in 2D als in 3D/4D, met speciale live functies. Op deze manier kunnen we je realistische én bewegende beelden van jullie kindje laten zien.
 

Moderne apparatuur

BEREIKBAARHEID
020 7231757 Praktijk
020 7231751 Team Femme [urgente zorg / spoed]
020 7231752 Team Amsterdam [urgente zorg / spoed]
020 7231756 Intercollegiaal
020 7231758 Fax
info@femme-amsterdam.com

ADRES
Frans van Mierisstraat 50 A
1071 RV Amsterdam

CONTACT OPNEMEN?
Met spoed, ongerustheid of dringende vragen kun je altijd, 24/7, bellen naar jouw team.
Bel voor het maken van een (vervolg) afspraak tijdens onze openingsuren of vul het contactformulier in.

Maak hier je eerste afspraak