Kinderwens

Hulp bij een kinderwens

Hulp bij een kinderwens

Hebben jullie een kinderwens? Bij Femme Amsterdam ben je ook vóór je zwangerschap welkom. Wij geven jullie deskundig advies tijdens een kinderwensconsult. Ieder lichaam is anders. Net zoals je leefstijl en voedingspatroon. Daarom is ons advies altijd op maat voor jou en je partner. Daarnaast kunnen wij diverse onderzoeken uitvoeren en bieden we verschillende behandelingen aan.

Maak een afspraak

Echo baarmoeder + eierstokken

Als je zwanger wilt worden kan het fijn zijn om alvast een kijkje in je buik te nemen. Met een echoscopie kunnen we de baarmoeder, het baarmoederslijmvlies en de eierstokken (inclusief eitjes) in beeld brengen. Er wordt gekeken of er myomen (vleesbomen) of poliepen (slijmvliesverdikkingen) aanwezig zijn en waar deze zich bevinden. Als we iets opvallends zien zullen we je doorverwijzen naar een gynaecoloog. Een echo van je baarmoeder en eierstokken wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. De echo kost €50,-.

Maak een afspraak

Echo baarmoeder + eierstokken

Osteopathie

Is een zwangerschap voor jou niet vanzelfsprekend? Als het niet lukt om zwanger te worden zonder aanwijsbare medische reden, kan een afspraak met onze osteopaat jou wellicht verder helpen. De osteopaat kijkt naar jouw lichaam als één geheel en weet welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan. Hierdoor kan zij mogelijke oorzaken vinden en helpen jouw lichaam weer in balans te brengen. Soms zit de oorzaak op een plek waar je het niet verwacht.

Lees meer over osteopathie bij Femme Amsterdam

Osteopathie

Risico’s in kaart brengen

Heb je een kinderwens en wil je graag direct weten welke risico’s er voor jou gelden? Doe dan de test op Zwangerwijzer. Deze test duurt 15 minuten (https://www.zwangerwijzer.nl/) en geeft je goede informatie over de mogelijke risico’s en handige tips over je gezondheid en voeding. 

Risico’s in kaart brengen

BEREIKBAARHEID
020 7231757 Praktijk
020 7231751 Team Femme [urgente zorg / spoed]
020 7231752 Team Amsterdam [urgente zorg / spoed]
020 7231756 Intercollegiaal
020 7231758 Fax
info@femme-amsterdam.com

ADRES
Frans van Mierisstraat 50 A
1071 RV Amsterdam

CONTACT OPNEMEN?
Met spoed, ongerustheid of dringende vragen kun je altijd, 24/7, bellen naar jouw team.
Bel voor het maken van een (vervolg) afspraak tijdens onze openingsuren of vul het contactformulier in.

Maak hier je eerste afspraak