Geboorteplan

Geboorteplan icoontjes

Geboorteplan

Bouw een duidelijk en mooi geboorteplan of bevallingsplan met deze op maat gemaakte pictogrammen.

Een geboorteplan is essentieel voor een positieve geboorte-ervaring, niet alleen omdat ze je wensen duidelijk documenteren, maar ook omdat je tijdens het maken ervan beter geïnformeerd kunt worden over de vele keuzes waar je voor kunt komen staan.

Met de gratis download van bijna 100 iconen, een unieke samenwerking tussen bestsellerauteur en oprichter van de Positive Birth Movement, Milli Hill, en de bekroonde artiest Kate Evans, kun je een prachtig visueel geboorteplan maken dat voor alle betrokkenen duidelijk te lezen en te begrijpen is. Je kunt ook plannen maken voor verschillende scenario's: niet alleen ‘Plan A’, maar ook B en C! Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van de pictogrammen.

Bevallingsplan 1Bevallingsplan 2Geboorteplan 1

Er zijn pictogrammen voor een veelvoud aan geboorte- en voedingskeuzes, allemaal gemaakt zonder oordeel. Zie hoofdstuk 6 in Het positieve geboorteboek van Milli Hill, verkrijgbaar bij Amazon en alle goede boekverkopers, voor een volledige uitleg van elk pictogram en meer informatie over het maken van uw eigen geboorteplan.

Hou er rekening mee dat de pictogrammen alleen voor persoonlijk gebruik zijn en niet mogen worden gedeeld, verkocht of gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van de uitgever Pinter & Martin. Wil je meer informatie over een geboorteplan of bevallingsplan? Onze verloskundigen vertellen je graag meer over het opstellen van een geboorteplan A (en B en C) .

 Neem contact op voor meer informatie over een geboorteplan

BEREIKBAARHEID
020 7231757 Praktijk
020 7231751 Team Femme [urgente zorg / spoed]
020 7231752 Team Amsterdam [urgente zorg / spoed]
020 7231756 Intercollegiaal
020 7231758 Fax
info@femme-amsterdam.com

ADRES
Frans van Mierisstraat 50 A
1071 RV Amsterdam

CONTACT OPNEMEN?
Met spoed, ongerustheid of dringende vragen kun je ons altijd, 24/7 bellen naar jouw team verloskundigen.
Bel voor het maken van een (vervolg) afspraak tijdens onze openingsuren of vul het contactformulier in.

Maak hier je eerste afspraak