Extra zorg voor, tijdens en na de zwangerschap

Extra zorg voor, tijdens en na de zwangerschap

Extra zorg

Voor, tijdens en na de zwangerschap

Femme Amsterdam werkt samen met een voedingsdeskundige, coach, bekkenbodemfysiotherapeut, lactatiedeskundige, osteopaat en een acupuncturist. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met The Rub, waar zwangerschapsmassage, babymassage en yoga wordt verzorgd. Zo kunnen wij completere zorg bieden dan andere verloskundigenpraktijken.

Wij hebben ervaren dat deze samenwerking in een team met meerdere zorgverleners van groot belang is voor (toekomstige) moeders. Je wordt altijd doorverwezen naar een deskundige zorgverlener en bij bijzonderheden is er overleg met de één van de verloskundige van Femme Amsterdam. Daarnaast kan je je afspraak met één van hen plannen bij ons op de praktijk.

Jij bepaalt

Omdat elke zwangerschap anders is mag je zelf kiezen waar jij extra zorg in wilt ontvangen. Je krijgt bij het Premium pakket twaalf credits, die je mag gebruiken zoals je zelf prettig vindt. Wij helpen en adviseren je uiteraard met die keuzes.

Voedingsadvies

Je wilt natuurlijk het allerbeste voor je (ongeboren) kind, maar vergeet ook zeker niet jezelf. Dat betekent dat je tijdens je zwangerschap goed op je voeding moet letten. Sommige voedingsstoffen heb je nu meer nodig, terwijl je andere beter kunt laten staan. Maak een afspraak met onze voedingsdeskundige Sharon Looijen. Zij kan je meer informatie geven over welke invloeden en leefstijlen invloed hebben op je kindje.

Lees meer over voeding tijdens je zwangerschap

 

Voedingsadvies

Bekkenbodemfysiotherapeut

Zwangerschap en de bevalling zijn risico’s op het ontwikkelen van bekken en bekkenbodem klachten. Uit onderzoek blijkt dat 67% – 89% van de zwangere vrouwen rond de 30e week van haar zwangerschap bekkenpijn ervaart. Door de bevalling bestaat het risico op het ontwikkelen van bekkenbodemdisfuncties. Rond 20 weken zwangerschap en 6 weken na de bevalling zijn belangrijke momenten op te screenen op deze klachten. Elke maandag is Anna Keijsers op Femme-Amsterdam om je te voorzien van adviezen en oefeningen voor je bekkenbodem.

Lees meer over Anna

Bekkenbodemfysiotherapeut

Massage en yoga

Femme Amsterdam heeft een samenwerking met The Rub. Zij zijn in het bezit van een speciale zwangerschapsmassagetafel, zodat je volop kan genieten van een massage ook wanneer je hoog zwanger bent. Massage zorgt voor meer ontspanning, energie en zelfvertrouwen. Daarnaast kan een massage je rugklachten verminderen en is het een mooie moment om contact te maken met je baby. Studies hebben aangetoond dat 80% van deze problemen het gevolg zijn van geblokkeerde emoties. Maar maak je geen zorgen, we zijn er voor jou! De Rub maakt je weer bewustzijn en geeft je inzichten. The Rub helpt je bij het evenwicht tussen de gezonde relatie tussen geest, lichaam en ziel.

Massage en yoga

EHBO cursus

Voor de drukke moeders, vaders en grootouders die praktische tips willen ontvangen, willen weten hoe te handelen, of wie in te schakelen bij een ongeval, is de avondworkshop een ideale manier om een goede basis te leren over het verlenen van Eerste Hulp bij baby's en kinderen. De workshop is interactief van aard, waardoor je de invulling van de avond mede kunt bepalen.

Bekijk alle data van de voorlichtingsavond EHBO

EHBO cursus

BEREIKBAARHEID
020 7231757 Praktijk
020 7231751 Team Femme [urgente zorg / spoed]
020 7231752 Team Amsterdam [urgente zorg / spoed]
020 7231756 Intercollegiaal
020 7231758 Fax
info@femme-amsterdam.com

ADRES
Frans van Mierisstraat 50 A
1071 RV Amsterdam

CONTACT OPNEMEN?
Met spoed, ongerustheid of dringende vragen kun je ons altijd, 24/7 bellen naar jouw team verloskundigen.
Bel voor het maken van een (vervolg) afspraak tijdens onze openingsuren of vul het contactformulier in.

Maak hier je eerste afspraak