Eveline Geerdink

Eveline Geerdink is op veel verschillende (inter)nationale plaatsen als verloskundige werkzaam geweest. Tijdens haar eindstage was zij in dienst bij een overheidsziekenhuis in Ghana. Daarna heeft Eveline op verschillende plekken in Amsterdam waargenomen als zelfstandig verloskundige. Al snel begon het buitenland weer haar aandacht te trekken en  vertrok zij naar de Cariben om daar aan de slag te gaan bij het Sint Maarten Medical Center. Hier werkte Eveline in teamverband samen met meerdere verloskundigen en twee gynaecologen.

Haar functie was een combinatie van eerstelijns- en klinisch verloskundige; een leerzame periode. Sinds haar terugkomst in Nederland, heeft Eveline ruim twee jaar werkervaring opgedaan in Den Haag. Om meer verdieping te krijgen in het vak verloskunde is zij de opleiding tot echoscopist gaan volgen. Direct kwam zij tot de ontdekking dat een echo tijdens de zwangerschap voor de aanstaande ouders een waardevol moment is.

Judith en Karlijn kent zij van de opleiding aan de Verloskunde Academie. Judith en Eveline hadden beide de wens om het onderdeel ‘echo’ meer in de verloskundige zorg te laten integreren en spoedig volgde een plan waarin het zorgpakket voor de zwangere werd uitgebreid. De afgelopen jaren hebben Eveline, Judith en Karlijn hard gewerkt om hun droom – complete zorg – in de praktijk aan te kunnen bieden. Het resultaat: Femme-Amsterdam, een moderne verloskundigenpraktijk met vele extra’s.

Informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 020-723 1757 of ga naar…