Begeleiding bij de bevalling

Begeleiding bij de bevalling

Begeleiding bij de bevalling

Na maanden van groeien, voorbereiden en wachten komt de bevalling steeds dichterbij. Voor jou en je partner een spannend, maar vooral bijzonder moment. Wij zullen jullie tijdens de zwangerschap zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling. We staan klaar met advies, houden voorlichtingsavonden en helpen je eventueel met een bevalplan. Een goede voorbereiding helpt je beter ontspannen tijdens de bevalling. Zie je op tegen de bevalling of heb je vragen? Je kunt alles met ons bespreken.

Tijdens de bevalling

Bij iedere vrouw zal de bevalling anders verlopen. Wij zorgen ervoor dat we jou tijdens je bevalling zo goed mogelijk begeleiden. Duidelijke communicatie is hierin erg belangrijk. We bespreken van te voren je wensen en houden hier rekening mee tijdens. We willen dat je achteraf met een goed gevoel terug kan kijken op de bevalling.

Lees meer over een bevalling

 

Thuis of in het ziekenhuis bevallen

Als de zwangerschap goed verloopt mag je zelf kiezen waar je wilt bevallen. Thuis, in het geboortecentrum, poliklinisch of in het ziekenhuis. Alle opties zijn veilig om te bevallen. Het belangrijkste is dat je je tijdens de bevalling op je gemak voelt en kunt ontspannen.

Lees meer over waar wil jij bevallen

Thuis of in het ziekenhuis bevallen

Pijnbestrijding

In aanloop naar de bevalling vertellen wij je meer over pijnbestrijding tijdens de bevalling. Meestal reageert je lichaam uit nature op bevallingspijn door zelf pijnstillers (endorfine) aan te maken. Angst of spanning kan die aanmaak belemmeren. Daarom is het belangrijk zo ontspannen mogelijk te zijn tijdens je bevalling. Als je wilt bevallen met pijnstilling is het verstandig dat vast aan te geven in je bevalplan/geboorteplan. Er zijn verschillende pijnstillingsmethoden, met en zonder medicijnen.

Lees meer over de pijnbestrijdingsopties

Pijnbestrijding
wachtkamer femme amsterdam

BEREIKBAARHEID
020 7231757 Praktijk
020 7231751 Team Femme [urgente zorg / spoed]
020 7231752 Team Amsterdam [urgente zorg / spoed]
020 7231756 Intercollegiaal
020 7231758 Fax
info@femme-amsterdam.com

ADRES
Frans van Mierisstraat 50 A
1071 RV Amsterdam

CONTACT OPNEMEN?
Met spoed, ongerustheid of dringende vragen kun je altijd, 24/7, bellen naar jouw team.
Bel voor het maken van een (vervolg) afspraak tijdens onze openingsuren of vul het contactformulier in.

Maak hier je eerste afspraak