Acupunctuur bij zwangerschap

Acupunctuur bij zwangerschap

Acupunctuur bij zwangerschap

Acupunctuur is een traditionele Chinese geneeskunde waarbij dunne naalden op diverse plekken van je lichaam worden geprikt. De naalden stimuleren je energiebalans en de energiestroom in je lichaam. Onze acupuncturist, Daniela, bepaalt aan de hand van je klachten waar de acupunctuurnaalden geplaatst moeten worden. Door op de juiste plekken te prikken wordt je energiebalans in je lichaam hersteld.

Afspraak maken

Maak kennis met Daniela

Zwanger worden

Probeer je zwanger te worden? Dan kan acupunctuur helpen je hormoonbalans te herstellen. Het stimuleert de eirijping, de doorbloeding naar de baarmoederwand verbetert en het vermindert stress. De behandeling kan in combinatie met een fertiliteitstraject gedaan worden.

Voorbereiding op bevalling

Een acupunctuurbehandeling kan je ook helpen in de voorbereiding op de bevalling. Je maakt dan je eerste afspraak rond de 35 weken. De behandeling geeft je meer energie en helpt je ontspannen. Daarnaast verweekt het ook je baarmoedermond. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat acupunctuur bevallingspijn kan verminderen, de bevallingsduur kan verkorten en laatgeboorte kan voorkomen. Hiervoor zijn circa 4 behandelingen nodig. Je kan starten vanaf 35 weken.

acupunctuur bij voorbereiding bevalling

BEREIKBAARHEID
020 7231757 Praktijk
020 7231751 Team Femme [urgente zorg / spoed]
020 7231752 Team Amsterdam [urgente zorg / spoed]
020 7231756 Intercollegiaal
020 7231758 Fax
info@femme-amsterdam.com

ADRES
Frans van Mierisstraat 50 A
1071 RV Amsterdam

CONTACT OPNEMEN?
Met spoed, ongerustheid of dringende vragen kun je altijd, 24/7, bellen naar jouw team.
Bel voor het maken van een (vervolg) afspraak tijdens onze openingsuren of vul het contactformulier in.

Maak hier je eerste afspraak