Judith de Jong

Judith de Jong is sinds 2010 verloskundige. Na haar diploma behaald te hebben aan de Verloskunde Academie Amsterdam heeft Judith vier jaar als zelfstandig verloskundige gewerkt in verschillende praktijken en delen van Amsterdam, met name in stadsdeel Oud-Zuid. Omdat Judith merkte hoe belangrijk echo’s tegenwoordig zijn in de verloskunde, heeft zij in 2013 de post HBO opleiding tot echografie in de Gynaecologie en Obstetrie gevolgd en succesvol afgerond. Sinds augustus 2013 is zij dan ook echoscopiste naast verloskundige.

Judith houdt enorm van haar vak en is erg betrokken bij de cliënten. De afgelopen vier jaar heeft zij enorm veel ervaring opgedaan binnen de verloskunde en gezien waar de behoeftes van haar cliënten lagen. Deze behoeftes worden in hedendaagse verloskundigenpraktijken lang niet altijd beantwoord. De droom om haar cliënten en hun partner wél het mooiste en fijnste pakket aan te bieden, waarbij aan alle behoeftes wordt voldaan, heeft Judith doen besluiten een nieuw concept van verloskunde anno 2014 -zorg op maat- aan te gaan bieden. In Eveline Geerdink vond ze haar compagnon met dezelfde visie.

Beiden hebben de laatste maanden hard gewerkt om deze droom te verwezenlijk. Judith en Eveline  hebben een  professioneel en gezellig team om zich heen gebouwd die tezamen Femme-Amsterdam maken tot wat het nu is; dé plek waar zwangere vrouwen zich op een persoonlijke en exclusieve wijze laten begeleiden en ondersteunen, zowel tijdens als na afloop van de zwangerschap.

Informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 020-723 1757 of ga naar…